Ostajien ohjeet 2018-11-15T15:41:02+00:00

Tältä ohjesivulta löydätte maataloustuotteiden ostajille suunnatut ohjeet palvelun käytöstä.

Jos teille jää vielä kysyttävää palvelun käytöstä, vastaamme mielellämme viesteihinne chatin välityksellä!

Miten aloitan palvelun käytön?

Ohjeet

Liitetiedoston/Muiden ehtojen lisääminen ilmoituksiin 2018-11-15T15:33:45+00:00

Voit lisätä liitetiedostoja, kuten kuljetusehtoja ja laatuvaatimuksia klikkaamalla ”Omat Tiedot” -> ”Omat liitetiedostot” -> ”Lisää PDF-tiedosto”.

Tiedoston pitää olla PDF -muodossa. Voit käyttää näitä liitetiedostoja tehdessäsi tarjouksia tai ilmoituksia, jolloin toinen osapuoli näkee ne.

Mikä on Hakuvahti ja miten lisään sen? 2018-11-15T15:33:51+00:00

Hakuvahti on Vaunitista löytyvä ominaisuus, jonka avulla saatte sähköposti-ilmoitukset haluamistanne myynti-, osto ja kuljetusilmoituksista päivittäin, viikottain tai kuukausittain omien valintojenne mukaisesti. Voitte suodattaa etäisyyden, peltokasvin, hinnan, toimitusajan ja luomun mukaan haluamianne ilmoituksia.

Voitte lisätä hakuvahdin menemällä viljamarkkinoille/avoimiin kuljetuksiin. Klikatkaa yläreunasta löytyvät suodattimet haluamiksenne ja tämän jälkeen klikatkaa ”Hakuvahti” -> ”Lisää hakuvahti”. Tällöin teille tulee sähköposti-ilmoitukset asettamillanne ehdoilla.

Miten teen vahvan tunnistautumisen? 2018-11-15T15:34:00+00:00

Tee vahva tunnistautuminen: Klikkaa omaa nimeäsi -> Tunnistaudu -> Suorita vahva tunnistautuminen. (Ennen tätä et voi tehdä myyntejä, ostoja tai kuljetuksia) Tunnistautuminen tehdään vain kerran.

Miten hyväksyn/hylkään kuljetustarjouksen? 2018-11-15T15:34:07+00:00

Klikkaa ”Myynti/Osto” -> ”Myyntien hallinta/Ostojen hallinta” -> Valitse sovittu myynti/osto -> ”Kuljetustarjoukset” ->

1. ”Hyväksy tarjous” -> ”Hyväksy tarjous ja suorita palvelumaksu (Vaunitin välityspalkkio)” -> Jos et halua enää vastaanottaa kuljetustarjouksia -> ”Poista kilpailutuksesta”. tai
  2. ”Hylkää tarjous” -> Jos et halua enää vastaanottaa kuljetustarjouksia -> ”Poista kilpailutuksesta”.
Miten hyväksyn/hylkään myyntitarjouksen? 2018-11-15T15:34:12+00:00

Hyväksy/Hylkää myyntitarjouksia:

Klikkaa ”Myynti/osto” -> ”Omat ostoilmoitukset” -> Valitse ostoilmoitus -> Klikkaa ”Tarjoukset” -> Hyväksy tarjous” tai ”Hylkää tarjous”

-> Jos et halua enää vastaanottaa myyntitarjouksia kyseistä erästä -> ”Sulje ostoilmoitus”.

Miten järjestän Vaunitin kautta tehdyn kaupan kuljetuksen? 2018-11-15T15:34:42+00:00

Järjestä kuljetuksia:

Klikkaa ”Myynti/Osto -> ”Myyntien/Ostojen hallinta” -> Sovitun kuljetuksen kohdalta ”Järjestä kuljetus” -> Täytä tiedot -> ”Julkaise”.

Jos purkuaika on tarkentumatta, voit järjestää kuljetuksen vasta kun toinen osapuoli on tarkentanut purkuajan.

Miten järjestän muuta kautta tehdyn kaupan kuljetuksen? 2018-11-15T15:34:46+00:00

Klikkaa ”Kuljetukset” -> ”Lisää uusi kuljetustarve” -> Täytä tiedot -> ”Tallenna kuljetustarve”.

Miten teen ostoilmoituksen? 2018-11-15T15:34:51+00:00

Tee ostoilmoituksia: Klikkaa ”Myynti/osto” -> ”Omat ostoilmoitukset” -> ”Lisää ostoilmoitus” -> Täytä tiedot -> ”Lisää ilmoitus” -> Teille tulee sähköposti tarjouksista

Miten teen ostotarjouksen? 2018-11-15T15:34:57+00:00

Tee ostotarjouksia: Klikkaa ”Myynti/Osto” -> ”Viljamarkkinat” -> Selaa myynti-ilmoituksia -> ”Tee ostotarjous” -> Täytä tiedot -> ”Tee tarjous” -> Teille tulee sähköposti hyväksytyistä/hylätyistä tarjouksista.

Miten lisään purku-/noutopaikan? 2018-11-15T15:35:05+00:00

Klikkaa ”Omat tiedot” -> ”Omat nouto- ja purkupaikat” -> ”Lisää paikka” -> Täytä tiedot -> ”Tallenna” -> ”Aseta sijainti” (Paikkasi oikealla puolella) ->  ”Sulje”.

MUUTA
Maanviljelijöiden ohjeet
Kuljetusliikkeiden ohjeet
Usein kysytyt kysymykset

Yhteydenotto